våra projekt

Vi jobbar i alla skeden från tidiga idéskisser till färdiga bygghandlingar i små och stora projekt. Nedan följer ett urval av de projekt vi arbetat i.
 

Strid & Lundberg AB är vana att jobba i alla delar av ett projekt. Från tidiga skisser till färdiga Bygghandlingar med teknisk beskrivning och mängdförteckning.
Våra projekt omfattar bland annat parkeringsutredningar åt fastighetsägare, körspårskontroller åt entreprenörer, Systemhandlingsprojektering av Norra Tyresö Centrum åt Tyresö Kommun tillsammans med våra samarbetspartners på Helm Connect, GeoMind och Rejlers. Rambeskrivningar. Markprojektering av Återvinningscentraler tillsammans med Sweco Structures. Vi har även utvecklade samarbeten med bland annat Structor Mark och Iterio Trafikplanering.

Förutom Projektering i alla dessa typer av projekt jobbar vi även med Projekteringsledning och Uppdragsledning i bland annat Hagastaden och Barkarbystaden.

Kabelförläggning i Hagaesplanaden, Hagastaden

Projekt

Vi jobbar i alla skeden från tidiga idéskisser till färdiga bygghandlingar i små och stora projekt. Nedan följer ett urval av de projekt vi arbetat i.

Trimning på Linje 1 & 4 - Trafikkontoret

Älta Centrum - Wallenstam

Barkarbystaden - Järfälla kommun

Perstorps torg - Funkia

Kärrtorp SH - Trafikkontoret Sthlm

Kärrtorp BH - Tyréns

Tegeluddsvägen - Trafikkontoret Sthlm

ITS - Iterio

Kunskapshuset - Liljewall

Åkeshovs simhall - Liljewall

Brunkebergstorg - Nivå

Granängsvägen - Nivå

Hallsta Logistik 2016 - Sweco Structures

ÅVC Biokol - Sweco Structures

Östra Verket - Sweco Structures

Kvarnbergsskolan - Total

Sörgården - Total

The Garden - Total

Åby Ängar - Total

Norra Tyresö Centrum, SH - Tyresö Kn